تصویر هاستینگ

یادگیری وب سایت را از کجا آغاز کنیم

چگونه یادگیری وب سایت را شروع کنیم ؟

امروز دنیای مجاز نقش ویژه ای رو در زندگی اغلب مردم بازی می کند که می توان انواع و اقسام استفاده ها را از آن نمود که با توجه به علایق و سلیقه های هر فرد نحوه استفاده از آن فرق می کند.
اما هستند کسانی که از فضای اینترنت برای کسب و کار استفاده می نمایند که اینکار باعث پیشرفت چشمگیر در برخی موارد و در پاره ای از موارد یک کسب و کار معمولی می باشد . تمام این بستگی به فردی دارد که می خواهد برای کسب درامد خود حرفه ای را بیاموزد یک از این حرفه ها طراحی صحفات وب و وب سایت می باشد.
امروز می خواهیم بیاموزیم که چطور نوشتن وب سایت را شروع کرده و به نتیجه برسانیم؟
برای انجام هر کاری نیاز داریم که مفاهیم پایه ای آن را بدانیم و بتوانیم از آنها در کار خود استفاده کنیم طراحی صفحات وب هم با استفاده از نرم افزارهای مختلف نوشته و تولید می شود که باید با آنها کار کرد و آنها را فرا گرفت. حال در زیر به معرفی ابزار لازم برای اینکار جذاب می پردازیم.
اولین قدم : یادگیری زبان Html
اساس و ساختار و بدنه صفحات وب زبان html می باشد شما میتواند برای یادگیری آن به کلاس های آموزشی رفته ثبت نام نمایید و یا با مطالعه کتاب های آن شروع به یادگیری نمایید. البته نباید این قضیه را فراموش کنید که تا زمانی که خودتان وارد گود نشدید احتمال یادگیری شما با وجود منابع عالی تقریبا ضعیف است چون باید در عمل شروع به کد زدن نموده و ایرادات و اشکالات خود را برطرف نمایید.
قدم دوم : از مفاهیم css برای طرح دادن به نوشته هایتان استفاده کنید
Css در واقع کد های نوشته ی ما را در صفحات وب دارای رنگ و لعاب خاصی نموده از حالت های بی روح که در بعضی از وب سایت ها دیده می شود جلوگیری می کند . این را در نظر داشته باشید که استفاده از css کار را برای شما راحت تر نموده و دست شما را برای طراحی بازتر می کند.
قدم سوم : javascript بیاموزید
زبان جالب دیگری که در سال ۱۹۹۵ ابداع گردید جاوا سکریپت بود که به دلیل ضعف های html در برطرف کردن ایرادتی مانند،برقراری ارتباط با سرور و برخی امور مربوط به سمت کاربر و ….. ساخته شد .اکثرا اغلب فکر می کنند که زبان جاوا اسکریپت زیرشاخه ای از زبان جاوا است که اینطور نیست. برای پیاده سازی شرایط خاص در وب سایت خود و کنترل انواع بخش هایی که با html امکان پذیر نیست از جاوا اسکریپت استفاده می نمایند که محبوبیت زیادی را در بین طراحان پیدا کرده است .
جاوا اسکرپیت دارای مزایای بسیاری می باشد که به مهمترین آنها اشاره می کنیم:
– امکان استفاده از کتابخانه های آماده این زبان مانند،Jquery و .AngularJS
– دادن پویایی به صفحات استاتیک سایت .
– سادگی در کد های آن و اجرای راحت آنها.
– بارگذاری و استفاده از ماژول های خارجی .
– پیاده سازی بدون درگیر شدن با کامپایلر های پیچیده.
این تنها چند مورد از مزایای این زبان پرکاربرد است.
قدم چهارم : یادگیری زبان سمت سرور (php ,asp.net )
یادگیری قدم چهارم همت و پشتکار بسیاری نیاز دارد بطوریکه این زبانها میتواند شما را در برنامه های تحت وب بزرگتر به شما کمک نموده اما در صورتی که می خواهید فقط در مبحث ویرایش و طراحی قالب و صفحات ایستا کار کنید همان سه قدم بالا کافی می باشد.
ابزار این برنامه ها هم متفاوت است و شما می توانید از برنامه های مختلف برای نوشتن کد های خود استفاده کنید اما توصیه ما به شما استفاده از سه برنامه کاربردی به نام های PhpStorm، Microsoft Visual Studio، Notepad++ می باشد که اکثرا دارای قدرت بالا میباشند.
نتیجه گیری :
این مطلب برای کسانی است که می خواهند طراحی وب سایت را یاد بگیرند امیدوارم این مطلب حداقل یک پیش زمینه خوب و کلی برای این دست از افراد بوده باشد. با تشکر از همراهی شما.

دیدگاه‌تان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *